Above and beyond, never niet in de kont!

 

dinsdag 10 november 2020

16:09

 

Leraren, wetenschappers en het ministerie zullen een visie moeten ontwikkelen, zei minister Slob. Hij noemde de kernwaarden vrijheid, solidariteit en gelijkwaardigheid. "Dat zijn algemeen aanvaarde basiswaarden, dat vragen we ook van nieuwkomers in ons land."

 

Van <https://nos.nl/artikel/2355903-politiek-wil-duidelijker-burgerschapslessen-op-school-maar-hoe.html>

 

Alleen, als je homoseksueel bent, dan gelden er geen kernwaarden zoals vrijheid, solidariteit en gelijkwaardigheid.

Dan begint die extremistisch christelijke tak flink op de poot te spelen. Wellicht even zozeer of nog meer als die 'nieuwkomers in ons land'. Maar dan geniepiger.

 

Waarom? Omdat ze het vies vinden, omdat ze het schandalig vinden, onrein, tegen de wil van God die hartstikke hetero is, maar niet heus, daarom is er geen Godin, geen Lady Godiva, God deed het zonder sappen en voorvocht, hij was een voorvechter van onbevlekte ontvangenissen en gevangenissen voor hen die zich niet aan zijn Woord, als vastgelegd in den Bijbel, houden.

Nee, God gebruikte zoveel vocht als er zeeën zijn op deze aardbol en in de atmosfeer. En dat was alleen nog het voorvocht.

 

God's fantasie is schier onuitputtelijk, zoveel levensvormen, ter land, ter zee en in de lucht. And beyond, above and beyond….

Hij is niet eens een hij, geen zij maar een Het, als het kleinste pantoffeldiertje

 

Pantoffeldiertjes (wetenschappelijke naam: Paramecium) is een geslacht van eencellige organismen uit de stam van de Ciliophora (trilhaardiertjes).

 

Een pantoffeldiertje bevat twee typen kernen, één macronucleus die betrokken is bij de metabolische functies van de cel, en één micronucleus die een rol speelt bij de voortplanting.

 

Daar heb je het al, één micronucleus, die een rol speelt bij de voortplanting.

Dan heb je nog mitotische en meiotische voortplanting

 

De meiose, reductiedeling of rijpingsdeling is een tweedelig delingsproces dat voortplantingscellen produceert. Afhankelijk van de levenscyclus gaat het om verschillende dingen: namelijk gametische meiose met de vorming van eicellen en zaadcellen bij onder andere dieren, en sporische meiose met de vorming van sporen (meiosporen) of afgeleiden daarvan bij onder andere plantenmossen en varens.

 

Van <https://nl.wikipedia.org/wiki/Meiose>

 

 

God is Groot en zijn micronucleus is klein!

 

Deze vorm van voortplanting wordt ook wel conjugatie genoemd. Als de (over)leefomstandigheden goed genoeg zijn, zal de voortplanting voornamelijk plaatsvinden door mitotische celdelingen. Het is de snelste en makkelijkste manier van voortplanting en er zijn geen aanpassingen van het DNA nodig om te kunnen overleven. Als de (over)leefomstandigheden niet goed zijn, zal de voortplanting voornamelijk plaatsvinden door meiotische celdelingen. Om kansen voor een beter DNA voor in deze omgeving met de negatieve leefomstandigheden, zodat ook deze leefomgeving bewoond kan worden. DNA wordt tussen twee organismen uitgewisseld door meiose die plaats heeft gevonden in de micronucleus wat uitgewisseld wordt.

 

Van <https://nl.wikipedia.org/wiki/Pantoffeldiertjes>

 

 

God is hartstikke a-seksueel, omnipotentueel maar niet fanatiek, weet ik veel. Hij heeft inmiddels de pantoffels aangetrokken en doet een eeuwigdurend dutje.

God zei, er is een vrouwtje en er is een mannetje, en die doen samen een dansje en zo plant het (mens)dier zich voort. Er zijn ook zichzelf voortplantende slakken en zeekomkommers etcetera, amoebes, (a=geen en moebe=vorm) die als Barbapapa's in de wereld zichzelf bevruchten, ongeslachtelijke voortplanting door celdeling, heerlijk, Barbapapa's hoeven zich bij aanmelden bij een Reformatorische school niet te schamen of zich te verontschuldigen, die doen het met zichzelf….mag dat eigenlijk wel? Hm, dat moeten we nakijken in de regelementen.

Jezelf bevruchten door celdeling…eens even kijken, muizenkooitjes, muizenhokjes, muizenvalletjes (Tom Manders), celdeling! Hier heb ik het. Neen. Dat mag niet, daar moet u een verklaring voor ondertekenen, dat u zich onthoudt van enige geniepige celdeling, want dat kan ontaarden in onoverzichtelijke toestanden. U moet volgens de goedgekeurde normen de voorplanting volbrengen, liefst in alle stilte en de juiste houding en correcte ingang.

In de kerk mag u na corona weer uit volle borst zingen. Alleen daar mogen we ons overgeven aan…iets.

 

Er zijn ook pinguïns die de Goddelijke wetten door mensen geschreven aan de bibs vegen. Homoseksuele pinguïns die samen liefdevol en zorgzaam een jong grootbrengen in de dierentuin. Het kan, het bestaat. Ze doen het opvoeden en zorgen beter dan de gemiddelde christelijke vader die leeft volgens zijn rechtgeaarde door mensen verzonnen regels, die hij ook zijn kinderen oplegt. Zo een vader legt zijn kinderen in een voorgevormde wieg waar hij zijn kind in perst, zodat het kind maar 'normaal' en rechtgeaard zal zijn als hij.

 

Lesbische koeien, neutrale pantoffeldiertjes, hermafrodieten, oh d'r is zoveel.

 

Tweeslachtigheid of hermafroditisme is het verschijnsel dat een organisme zowel de mannelijke als de vrouwelijke geslachtsorganen heeft. Hermafrodiet is afgeleid van de Griekse god Hermaphroditus. Als een tweeslachtig organisme zichzelf ook voort kan planten met louter eigen cellen, is er sprake van parthenogenese; een organisme dat maagdelijke voortplanting kent. Het bekendste voorbeeld hiervan is de wandelende tak. Het teken voor tweeslachtigheid is ⚥, een combinatie van de tekens voor mannelijke (♂) en vrouwelijke (♀).

Slakken en regenwormen hebben zowel mannelijke als vrouwelijke voortplantingsorganen, maar moeten wel paren om zich voort te kunnen planten. 

 

O jee, die maken het helemaal bont. Ben jij het vrouwtje, ben ik vandaag het mannetje.

 

Van <https://nl.wikipedia.org/wiki/Tweeslachtigheid>

 

 

Maar elk neutraal pantoffeldiertje komt er niet in op de Reformatorische school, moet hij of zij of het, maar eerst het schoolprofiel tot zich nemen.

 

Ga dan naar een andere school ja! Ga een blokje om of verklaar je nader en zweer jouw pantoffeldiertjes levensstijl af, nu!

Trek eens een paar stevige rechtgeaarde stappers aan! Niet te vertrouwen die pantoffeltypes. Echt niet.

 

Wij willen alleen die ene soort van Gods genade. Die elkaar nooit en te nimmer in de kont neuken. Wilt u dat wel eens eventjes verklaren hier op dit papier?

 

Want wij staan toch zeker boven God, die alles heeft geschapen, ook de homoseksuele schapen die niet te tellen zijn voordat je in slaap valt.

 

Wat een slaapverwekkende discussie eigenlijk. In 2020, tweeduizendtwintig, het jaar Onzes Heren, tweeduizendentwintig, gaan wij ons geheel blindstaren op dat verkeerde gaatje, dat ook door God is geschapen, hou op over die schapen, want ik moet nu gaan slaaapen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb